Junior redovisningsekonom

16.11.2019

Vi söker dig som vill lära dig jobba på nya sätt, dig som inte är främmande för att kavla upp ärmarna för att göra kunderna lite extra nöjda, dig som trivs med en familjär stämning och dig som älskar siffror.

Besmarter Ekonomi AB är en modern ekonomikonsult och redovisningsbyrå. Vi erbjuder våra kunder smarta ekonomitjänster. Allt är papperslöst, så mycket som möjligt är automatiserat och systemen olika och anpassade efter kunden, men framförallt: den personliga kontakten och relationen med kunderna är det viktigaste. Besmarter Ekonomi AB har funnits sedan 2011 men i nuvarande form sedan våren 2019. Vi jobbar med ett femtontal kunder som alla har olika resursbehov i sin ekonomiavdelning och kräver olika mycket engagemang.

Vi sitter i lokaler vid Torsplan i Stockholm med en av våra kunder. På kontoret är vi mellan 7 och 10 personer.

Tjänsten innebär

Vi är idag två personer som arbetar heltid med bolagets kunder och tar även hjälp av extern konsult vid hög arbetsbelastning. Nu söker vi efter en junior redovisningskonsult som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård.

I rollen som redovisningskonsult på Besmarter Ekonomi AB ansvarar du för:

  • Kontering av leverantörsfakturor
  • Bankbetalningar
  • Avstämningar av olika poster
  • Uppföljning förfallna kundfakturor
  • Övriga ekonomiadministrativa uppgifter

Din profil

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på ekonomiavdelning. Likaså om du har en förståelse för sambandet mellan resultat- och balansräkning, samtidigt som du också har ett intresse för det operativa redovisningsarbetet.

Det absolut viktigaste är dock din personlighet, ditt driv och din vilja. Som person ser vi att du är nyfiken, noggrann, social, serviceminded, ansvarsfull och strukturerad då du kommer att arbeta i en miljö präglad av entreprenörsanda. Du tycker om att arbeta självständigt, i ett högt tempo och har förmåga att få saker gjorda. Du trivs med att vara en del av en mindre grupp och är villig att hjälpa till där det behövs. Du kan med andra ord vara nyutexaminerad om du har rätt profil i övrigt.

Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.


Tekniska kvalifikationer

  • Meriterande om du har arbetat i Pyramid affärssystem och Fortnox lön, men inget krav.
  • Kunskaper i Excel och övriga officepaketet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en stabil och trygg tillvaro med en stark tro på personlig utveckling och framtid, där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att göra våra kunder nöjda. Du blir del av ett bolag där företagskulturen i skrivande stund tar form.

Start: så snart som möjligt

Tjänsten omfattar: Tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar provanställning.

Placeringsort: Nina Einhorns gata 1, 113 66 Stockholm

Sista ansökningsdag: 2019-11-30

Kontaktperson: Martin Mattsson, 0733767632, martin.mattsson@besmarter.se

Ansökningar sker via mail.