Detta kan vi hjälpa er med
VÅRA TJÄNSTER

Ni väljer helt själva var i processerna ni vill ha hjälp och hur mycket.

Komplett ekonomiavdelning

Vi kan vara hela er ekonomiavdelning och sköta allt från scanning och kontering av fakturor till utbetalning av löner. Från oss får ni rapporter och nyckeltal digitalt via de program vi rekommenderar eller ni använder idag.

Skräddarsytt upplägg

Eller så plockar ni ut själva precis vad ni behöver hjälp med. Det kan vara ett projekt eller en del av ett flöde. Kanske en gång i månaden eller för den delen en gång i kvartalet. Ni bestämmer!

Så vad kan vi hjälpa er med rent konkret?

Bolagsbildning

Behöver du hjälp med att starta din firma? Oavsett om det är enskild firma, handelsbolag eller aktiebolag hjälper vi dig från start till mål. Vi sköter kontakten med Bolagsverket och Skatteverket. 

Redovisning

Bokföring, månadsrapporter, bokslut, deklaration och fakturahantering kräver mycket tid och kunskap. Välj själv vad du vill ha hjälp med så håller vi gemensamt koll på bolagets resultat och nyckeltal. 

Fåmansbolag

Du som företagsledare i fåmansbolag behöver ha koll på din egen deklaration och den viktiga blanketten K10 för fåmansbolagsdelägare. Här styrs rätten till utdelning från ditt bolag.


Lönehantering

Vi administrerar personalregister, upprättar lönespecifikationer och kontrolluppgifter. Allt via de digitala gränssnitt vi rekommenderar.

Fakturahantering

Vi kan sköta er scanning av fakturor och ni attesterar den med hjälp av en app i telefonen eller på datorn. Vi kan också sköta dina betalningar. Du väljer själv hur stor del av processen du vill vara delaktig i.

Bokslut, årsredovisningar & deklarationer

När all bokföring är klar finns ett antal intressenter som vill eller kräver att ta del av era siffror. Vi hjälper er att upprätta allt som krävs för både styrelse, bank, Skatteverket och Bolagsverket.


Rådgivning & Management 

Starta bolag? Behöver ni någon interimslösning? På deltid eller heltid? Eller kanske förbättra och effektivisera någon funktion eller ett flöde? 

Analyser

Det kan också vara så att ni behöver analysera resultat, likviditet eller försäljning - Eller hur?

MS Excel

Vi tror att ni använder er en hel del av MS Excel i er verksamhet. Det kan vara allt från hantering av artiklar, till analyser, till register. Låt oss med vår erfarenhet inom programmet hjälpa er med stort som smått. Vad sägs om en dags utbildning för era anställda?.

Kontakta oss

info@besmarter.se

0733767632

Prisuppgifter, förfrågan eller någon fråga?

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.