top of page
fullsizeoutput_23fe.jpg

En ekonomibyrå som bryr sig

Vår story

Besmarter Ekonomi AB startades 2011 av Martin Mattsson och har sedan dess funnits i olika skepnader, men är sedan 2019 en klassisk ekonomibyrå med ett oklassiskt förhållningssätt. 

Med många års erfarenhet levererar teamet redovisningstjänster av hög kvalitet och med en stor grad effektivitet. Mixen av ekonomiskt kunnande och nyfikenheten inför nya digitala arbetssätt är det våra redovisningskonsulter tar med sig in i varje case.

Vi är nio anställda och har även några olika underkonsulter kopplade till bolaget.

 

Vi tycker det här är roligt och vi gillar smarta lösningar inom stora som små ekonomifunktioner. Det är inte konstigare än så!

Engagerade konsulter

Trygghet och engagemang för er ekonomi är det viktig för oss. Konsulter som blir en del av ert företag och oavsett storlek känns som er ekonomiavdelning.

Uppskattade tjänster och personliga relationer

Läs mer om våra paket och tjänster

Vi älskar personliga relationer - det är de som gör vårt jobb roligt. Det är i interaktionen med er vi finner tillfredställelse och utvecklas. Svårare än så är det inte

fullsizeoutput_24f1.jpg

Bransch-vinnare 2023

Besmarter Branschvinnare 2023
Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB de företag som får
utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut.

 

En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 11,7 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen 2023.

Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*.

* SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.

Vad gör vi?

Allt som har med ditt bolags ekonomi att göra

Låt oss ta ansvar för ert bolags ekonomifunktion. Med Besmarter Ekonomi kan du känna dig trygg med att vi tar hand om det ni önskar inom ekonomifunktionen. Allt från den löpande bokföringen, månadsbokslut och lönerna till årsbokslut, inkomstdeklarationer, årsredovisning, skatter, moms och kvalificerad rådgivning kring era företagsekonomiska frågor. Vi är er er kompletta redovisningsbyrå/ekonomibyrå.

Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå som har kontor i Stockholm men arbetar över hela Sverige. Våra digitala arbetssätt gör det möjligt att hitta vägar till bra samarbeten oavsett var ni befinner er! Låt våra redovisningskonsulter ta hand om er redovisning så ni kan fokusera helt och håller på verksamheten.

Hur gör vi det?

Personligt engagerat och digitalt

Vårt mål är att få er att känna att vi bryr oss på riktigt, för det gör vi. För att ge er det där lilla extra krävs att tid läggs på rätt saker. Därför arbetar våra redovisningskonsulter med system som gör det enkelt för er att följa er verksamhet digitalt.

Så oavsett om ni behöver hjälp på årsbasis, en gång i månaden eller varje dag så sköter våra erfarna redovisnings- och lönekonsulter jobbet åt er så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Varför gör vi det?

Vi finns för att vi genuint tycker om det här.

Det är inte konstigare än så. När någonting går ihop, eller en kund blir supernöjd, eller när vi automatiserar ett flöde. Vi tycker det är roligt på riktigt!

 

Det är det som gör att man blir BRA på något, eller hur? Och bra, det är vi!

Besmarter kontakta oss

Kontakta oss om du vill veta mer om våra personliga och oerhört uppskattade tjänster.

Jag vill veta mer om BESMARTER. 

bottom of page