top of page

EKONOMIBYRÅ SOM BRYR SIG

Det här är vi!
STORY

Besmarter Ekonomi AB startades 2011 av Martin Mattsson och har sedan dess funnits i olika skepnader, men är sedan 2019 en klassisk ekonomibyrå med ett oklassiskt förhållningssätt. 

Med många års erfarenhet levererar teamet redovisningstjänster av hög kvalitet och med en stor grad effektivitet. Mixen av ekonomiskt kunnande och nyfikenheten inför nya digitala arbetssätt är det våra redovisningskonsulter tar med sig in i varje case.

Vi är sex anställda och har även några olika underkonsulter kopplade till bolaget.

 

Vi tycker det här är roligt och vi gillar smarta lösningar inom stora som små ekonomifunktioner. Det är inte konstigare än så!

Digital arbetsliv

Vi älskar bokföring!

VAD GÖR VI?

Allt som har med ditt bolags ekonomi att göra

Besmarter Ekonomi AB är en ekonomibyrå i Stockholm som hjälper små och medelstora bolag med redovisning, lön, fakturahantering, bokföring, bokslut, årsredovisningar, skatt (både bolagets och ägarens), 3:12-regler, analys och management.

HUR GÖR VI DET?

Personligt engagerat och digitalt

Vi är inte som alla andra. Tror vi i alla fall. Vårt mål är att få er att känna att vi bryr oss på riktigt, för det gör vi. För att ge er det där lilla extra krävs att tid läggs på rätt saker. Därför arbetar våra redovisningskonsulter med system som gör det enkelt för er att följa er verksamhet digitalt.

Så oavsett om ni behöver hjälp på årsbasis, en gång i månaden eller varje dag så sköter våra erfarna redovisnings- och lönekonsulter jobbet åt er så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

VARFÖR GÖR VI DET?

Vi finns för att vi genuint tycker om det här

Det är inte konstigare än så. När någonting går ihop, eller en kund blir supernöjd, eller när vi automatiserar ett flöde. Vi tycker det är roligt på riktigt!

 

Det är det som gör att man blir BRA på något, eller hur? Och bra, det är vi!

En ekonomibyrå i tiden

Besmarter Ekonomi AB är en redovisningsbyrå i Stockholm, men som verkar över hela Sverige. Våra digitala arbetssätt gör det möjligt att hitta vägar till bra samarbeten oavsett var ni befinner er! Låt våra redovisningskonsulter ta hand om er redovisning så ni kan fokusera helt och håller på verksamheten.

Låt oss ta ansvar för er ekonomi

Med Besmarter Ekonomi kan du känna dig trygg med att vi tar hand om det ni önskar inom ekonomifunktionen. Allt från den löpande bokföringen, månadsbokslut och lönerna till årsbokslut, inkomstdeklarationer, årsredovisning, skatter, moms och kvalificerad rådgivning kring era företagsekonomiska frågor. Vi är er er kompletta redovisningsbyrå/ekonomibyrå.

redovisningsbyrå_hammarby.jpg
bottom of page