top of page

LÖNEHANTERING STOCKHOLM

Låt oss ta hand om er hantering av löner i Stockholm och digitalt och slipp stressen inför den 25e. Om vi får välja gör medarbetarna själva jobbet i Fortnox och sen sköter vi och systemet det mesta och ni attesterar.

Engagerad och kunnig lönekonsult

Smarta hjälpmedel

HR-expertis (bla. arbetsrätt)

Digital löneadministration

Besmarter konsult

PRISER LÖNEHANTERING STOCKHOLM

Vi kan  det här

med lön!

Engagerade lönekonsulter till fast pris eller på löpande räkning.
SMÅFÖRETAG MED FASTPRIS
Ingår*

*För småföretagare med fastpris för samtliga tjänster ingår lönehanteringen.

 

Läs mer här.

FASTPRIS 

 

från 

250 kr

per anställd och månad

250 kr per anställd och månad. Där ingår löneberedning, lönespecifikation, arbetsgivardeklaration och så vidare genom smarta digitala system.

LÖPANDE

 

675 kr

per timme

Som det låter. Vill ni ha stöd med löpande taxa så finns det alternativet. 

I många fall är det mest lönsamt för er som kund.

HJÄLP MED LÖNER? FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN.

Vi hör av oss direkt

VAD FÅR NI SOM KUND?

I samtliga våra tjänster ingår ett sort mått engagemang samt digitala lösningar.
ENGAGERAD LÖNEKONSULT
 • Utbildad och nyfiken lönekonsult

 • Rådgivning i regler och system

 • Proaktivt arbete gällande lönehanteringen

 • Korrekta löner

 • Löneadministratör som håller koll på alla deadlines

 • Vi kan bokföra era löner oavsett om ni finns i Stockholm eller i övriga landet.

DIGITAL
LÖNEHANTERING
 • Bankintegrationer till lönesystemet

 • Marknadsledande system för löneadministration

 • Sammankopplingar med era system

 • Utläggshantering i appar

 • Digitala lönebesked

BESMARTER
 • Långsiktiga relationer

 • Inga krångliga långa avtal

 • Ni bestämmer

 • Vi guidar!

 • Nöjda medarbetare

Trygg kvinna

LÖNESYSTEM FÖR DIGITAL LÖNEHANTERING

Besmartner Fortnox
Companyexpense findity logo

LÖNEHANTERING STOCKHOLM - DIGITALA LÖSNINGAR

Digital lönehantering med engagerad lönekonsult

För oss på Besmarter Ekonomi är följande extra viktigt när vi tänker på löneadministration:

 1. Ingenting ska missas. Lönedeadlines, arbetsgivardeklarationer, kontrolluppgift, FORA-rapportering osv. Vi jobbar med olika digitala lösningar både externt och internt, vilket gör att vi har full koll på att inget missas.

 2. Lönerna ska vara korrekta utifrån lagar, regler, praxis och rekommendationer. Besmarters lönekonsulter och externa experter på skattefrågor/arbetsrätt ser till att lönerna blir korrekta.

 3. Vi delar med oss av vår erfarenhet. Vi guidar er engagerat och ger er råd utifrån vår samlade erfarenhet från olika branscher, företagsstorlekar och försäljningskanaler. Kanske behöver ni extra hjälp med någon provisionsmodell eller pensionslösning?

 4. Digitalt och automatiserad lönehantering. Oavsett hur er löneadministration ser ut idag hjälper vi er att ta steg mot att göra lönehanteringen digital och hitta smarta lösningar.

Låt oss titta på de olika delarna i löneadministrationen och hur vi ser att vi jobbar tillsammans för mest effektivitet och gladast medarbetare.

Vad ska man välja för löneprogram?

När det gäller löneprogram finns det två saker vi tycker är extra viktigt:

 1. För att göra det smidigt för alla (inklusive lönekonsulten) ska systemet vara molnbaserat. Vi jobbar främst med Fortnox Lön och Visma Lön samt egna smarta modeller för olika beräkningar.

 2. För att effektivera lönehanteringen bör löneprogrammet vara från samma leverantör som bokföringsprogrammet. Eller att det finns en bra integration mellan programmen. På så sätt kan lönekonsulten kan på enkelt sätt följa lönerna in i bokföringen.

För att lönehanteringen bokföringen ska fungera så bra och automatiserat som möjligt vill vi ha tillgång till ert skattekonto så vi kan lämna alla deklarationer samt till ert bankkonto (utan att kunna göra något utan er attest) så att vi kan koppla ihop lönesystemet med bankkontot. Då laddar vi upp lönerna på banken med ett klick!

Privata utlägg och kvitton

Flera olika leverantörer av löneprogram har smarta appar och lösningar för digital hantering av kvitton och utlägg. Vi jobbar främst med Fortnox och där kan med fördel olika appar användas för att gör kvitton och utläggshanteringen smidig för både er och lönekonsulten.

Lönehanteringen - Beredning av löner

Alla behov och rutiner är mer eller mindre olika och det är viktigt att vi hittar ett samarbete som passar just er. Det finns några olika vägar att gå och nedan listar vi några olika tillvägagångssätt för löneadministration. 

 1. Medarbetarna registrerar avvikelser i arbetstiden eller arbetade timmar (vid timlön) själva i systemet varpå den som är chef över personalen attesterar.

 2. Ni låter oss veta hur avvikelserna eller arbetade timmar har varit under månaden (här finns en del GDPR-hantering att ta hänsyn till) och vi registrerar det på respektive person.

 3. Ni registrerar själva på respektive person och vi tar över där ni vill i processen.

 

Ovan beror på tycke och smak, men vi kan utifrån dialog komma fram till vad vi tror skulle passa er bäst utifrån våra lönekonsulters erfarenhet.

 

Personlig och engagerad konsult för lönehanteringen i Stockholm och digitalt

Nästan allt som oftast är redovisningskonsulten och lönekonsulten samma person hos Besmarter, vilket har flera fördelar, både för er och för oss.

Ni som någon gång gjort lönehantering vet att det är väldigt enkelt när allt flyter på, men när det börjar ske avvikelser i form av semester, VAB, föräldraledighet, semester, flextider osv börjar det bli svårt. Fel på löner leder ofta till följdfel som påverkar både bolaget och anställda, vilket ni förstås gärna vill undvika.

 

Om man använder rätt och bra program sköter de mycket själva, men det gäller att indata är korrekt och att allt är uppsatt på rätt sätt. Där har våra erfarna lönekonsulter full koll och är även bra insatta i nya regler, lättnader och uppdateringar.

Besmarter Ekonomi AB är en redovisningsbyrå i Stockholm, men som verkar över hela Sverige. Våra digitala arbetssätt gör det möjligt att hitta vägar till bra samarbeten oavsett var ni befinner er! Låt våra lönekonsulter/löneadministratörer ta hand om er lönehantering så kan ni fokusera på annat!

bottom of page